WHATCHA SAY



Den är inlärd! Blåsor på fingrarna, men värt det! Den är underbar låten, gah.


PLANER FÖR IDAG

 Plugga (Färdig nu!)

Träna! (Görs dagligen *stolt*)

Äta (klart, för vissa iaf..)

Städa, idag igen, jag är hopplös.

Välja kläder för imon (viiiiiktigt!)

Spela gitarr, riktigt sugen på lära mig whatcha say nu.

JAG KAN OM JAG VILL



tunika från bikbok, jacka från foji, halsduk från zara, håret är en gåva från gud! Haha, noo, jag som inte ens gillar mitt krull. Detta pluss vita converse och massa smycken och jag är redo för ännu en måndag. Nu ska jag passa på att sjunga väldigt högt ett tag eftersom jag är ensam hemma, jag gillart!
Morgonblogg, duktigt lisa!

RÖJ



Agnat dagen mot en mycket viktig sak - garderoben!
Gissa vilken bild som är innan och vilken som är efter?
svåååååååååååååååårt 


NEW MOON



helluuu,
Dålig uppdatering. Men iaf, gårdagen såg ut såhär:
Soooova ut (lite). Ner till nellie och fixa oss, in till stan för att se New moon, den va fett bra. Nu är jag mer kär i Jacob än Edward. Jag längtar redan till eclipse! Sen va det hem och äte en snabb middag, efter det drog jag till Anders, va där en stund. Sen drog vi till Grip, hmm, massa nytt folk vare för mig iaf, alltid kul :)
Har folket haft en bra helg?

SHOPPING SPREE



cerisrosa jacka från foji.
Velat ha ett tag nu, och nu är den köpt! Jag är glaaaaaaad.



Tröja med volangaxlar från gina.
impulsköp.



Halsduk från Zara.
Jag älskar halsdukar, hade ingen svart så vad annars fanns det att göra?



Smycken och hårband från bikbok.
Jag kan aldrig få nog av smycken. Jag kan ifs aldrig få nog av något!



Armband och berlocker från Dazzling.
Berlocker behövdes, och armbandet var för snyggt ich prisvärt för att inte köpa!



Hårserum från NK hår.
Deta var det jag behövde mest av allt, hon på nk som kolla mitt hår för att se till att jag fick rätt serum höll på att svimma när hon såg mina toppar (nästan).

Köpte även lite julklappar (som jag självklart inte lägger in bild på!). Jag blir så lycklig av att shoppa, även till andra! Inga sura miner här inte.

STAN, ELLEN OCH EMILIA



"Sprit som sprit! *klunk klunk*" - ellen

Idag blev det stan efter skolan med ellen och emilia. Köpte kläder, smycken och hårserum. Visar snart. Chao

BLOGGFRÅGA



Den är köpt i Florida på en affär som heter papaya :)
Och jag antar att den som fråga går på min skola eller ngt eftersom jag inte har lagt ut den på bloggen. Men såhär ser den ut iaf!


I LISASUNDS HJÄRNA


BARNVAKT



Passat min söte bror ikväll, jag gillar pepperkaksdräkten starkt.

BARBIE OCH KEN



På barbie och ken utställning, där vi ägnar lite tid åt att ta kort i barbie spegeln där man ser ut att ha spindelben. Efter det gick vi hem i ösregn, 6-7 km. Vi gillart.

LOVISAFRICKHELG!




Lovisa har bott hos mig i helgen. Det har varit en underbart rolig helg. Du är bäst lovisa! Vi har varit lite med mina kompisar, hela lördagen var vi innte i stan, där vi åt frukost, lunch och middag. Vi var och shoppa och på bio med. Det blev nachotallrik till middag på frank's coffee, det var sjukt mysigt. Bion vi såg var saw 6 efter att våra biljetter till new moon hade fuckat sig. Den va riktigt bra, men äckligt såklart.
Nästa gång är det min tur att åka ner till veberöd! (stavning?)

JAG SVÄR



Ni vill inte veta vad vi gör på bilden, jag lovar.

Idag anlände då lovisa från lund. Jag gillart. Alla älskar hennes dialekt här, mahhhaa. Vi gillar salta popcorn, peace *torkar av mig på lakan*

-IDAG



Skor, replay. Jacka av getskinn (haha), farfars gamla. Pälshalsduk, gina tricot. Munktröja, hm. Blus, gina tricot. Skärp, jimmy choo för hm.

10



nu så, bättre sent än aldrig

10 cm, remmar, nitar, peeptoe samt häl - dom är mina.

FÖDELSEDAG



Idag har jag två bröder som fyllar år, STORT grattis till dom!

DAGENS



Fick detta idag. Bara lite hårgrejer och deo. Det har ju kommit mycket nya schampoo och balsam det senaste, och nu när syoss är köpt och jag prova det idag så har jag använt dom tre nya (som jag vet). Det är Tresemmé, Bobby´s och syoss. Av dom gillade jag bobby´s mest, luktade bäst och håret blev lenast av det. Sådär jätteintressant att läsa jag vet.

GÅRDAGENS



Gårdagens inköp, tröja från hm och massa underbart söta trosar (tre par mer än på bilden).

HELGENS



Den här underbart snygga pälsvästen köpte jag i helgen (utöver jimmy choo).

JIMMY CHOO



Jag nyss i mitt nya paljettlinne från jimmy choo, jag älskar det.

NU ÄR ET JUL IGEN, SNART...



Ja, detta gjorde våran familj idag, helt underbar julkänsla.

SOMEONE NEW

Dålig uppdatering senaste, internet paja, men nu är det fixat. Imon ska jag lägga in bilderna från när jag och sandra va på jimmy choo och jag ska visa kläderna, skorna och accesoarerna det blev, jag är fullständigt kär i allt. Ni skulle sett mig, jag var alldeles i extas i affären, så mycket snyggt.


LEENDE PÅ LÄPPARNA



Så himla kul, slutminen - klockren.
Gillar deras version av den skarpt.

UPRISING



Lite annorlunda, men jag gillart, refrängen iaf (:

SERVITRIS



nyköpt.

senaste dagarna har jag jobbat lite som servitris på frukosten och lunchen, vilket betyder uppstigning vid kvart över fyra. Men imon börjar jag ett, härligt. Jag är förresten grym på att balansera tallrikar på armen, man kan tro att jag jobbat i flera år, skills.

GOSSIP GIRL

BLOGG.SE DAMPAR JAG KAN INTE SÄTTA IN BILDER, SNYYYYFT

Iaf, kollade nyss på ett avsnitt Gossip girl där Hilary Duff och Tyra Banks gästade, riktigt bra var det. Idag har jag varit duktig, drog ut på en springtur på morgonen, jag är grym. Jag är också trött och imon börjar jag jobba igen, gah. Så nu blir det lägga sig och softa framför film.

xoxo


REDIGERARN

Nu ska jag fixa en ny bild till sidan, kanske göra den svartvit, får se vad det bli, peace (h)

Färdigt! Resultatet till höger


INSPIRATION



lookbook

MEGAN FOX



Jag är fullt seriös - hon är världens vackraste kvinna.
Slappe dag, är inte på topp om man säger så. Kollar på Transformers numbah 2, jag stör mig på henne. Jobbigt. Shia är inte så ful han heller. hhhhhm

POSEIDON



Sitter och kollar på Poseidon, åh vad den är bra. Så jävla spännande, ihihihi jag är värsta feting upprymd nu. Dom får inte dööööööö. Ursäkta, ingen människa ska behöva lyssna på mitt tjöt.

JAG ÄR KÄR



Den är såååååå snygg.

SAW X1



jag blir rädd när jag kollar på denna bilden - den är lääääskig.
Idag är jag lika trött som vanligt. Att städa nu var den värsta stationen hittills, jag hatar det haha. På tal om den läskiga bilden hhär över funderar jag och nellie på att gå och se nya saw som hade premiär idag i helgen, värt? Jag kommer iaf dö av skräck och förmodlingen sitta och kolla bakåt halva filmen, men men.


NEW MOON

Jag är sjukt tacksam för att det stod på blogg.se:s framsida att man kunde beställa biljetter till new moon, hade tänkt att beställa 13onde för trodde att man bara fick beställa en vecka innan? Aja, fanns inte kvar biljetter till premiären, så det blir dagen efter iaf. Ha det gött haaaaj
/en sliten människa som just nu bara jobbar och sover.

JAG DÖR

Efter en åttatimmars dag på praon som bestod av att stå upp är jag så sjukt trött att jag lägger mig NU. Jag vet skittidigt men jag pallar inte, buhu. Börjar jobba sju imon, åhååhhåhå.


FASHION



Imon har Fashion premiär på svt. Kommer visas massa från modevisningar mm. Det är ett måste att se för alla som gillar mode. Jag kommer iaf sitta bänkad framför tv:n då. Vi får väl hoppas att det är någonting att ha!


PRAO PÅ CROWN

Nu ska jag börja fixa iordning så att jag bara kan dra snabbt imon. Det blir nämligen prao imon, på scandic crown. Bilden är på receptionen. Ska vara där två veckor och tycker faktiskt det verkar bra där. Jag ska vara riktigt duktig och hoppas på ett helgjobb!


LILLEBROR



Idag: Spela tv spel men lillebror. Apor som snor bananer av varandra, det är feeeeettt.

GREAT DAY HOHOHO *scrubs*

(bilden kuuuunde vart fin om jag hade haft en bra kamera, hmm)

Dålig uppdatering, men jag hade iaf en bra halloween! Måste säga att jag hade kul under kvällen. Sandra jag älskar dig vi är bäst (höhö). Hoppas alla hade det lika gött som mig! :D

 


GREAT DAY HOHOHO *scrubs*

(bilden kuuuunde vart fin om jag hade haft en bra kamera, hmm)

Dålig uppdatering, men jag hade iaf en bra halloween! Måste säga att jag hade kul under kvällen. Sandra jag älskar dig vi är bäst (höhö). Hoppas alla hade det lika gött som mig! :D