nu blire inga mer julklappar iår

Sämst uppdatering, jag vet! Men jag är i kumla nu så har inte ens tänkt tanken på att uppdatera... Iaf, fick årets sista julklappar här iår. Det blev:
Kamera från lumix, Rosa såklart haha!
Massa ansiktvård.
Söta benvärmare med rosetter.
Fem st bio presentkort.
+lite andra grejer, Sjukt nöjd denna gången också!
Haha, jag har nio biokort nu att göra av mig, och till att börja med ska jag se avatar en gång till eftersom den var så sjukt bra!

Här är min kamera, erkänn snygg? Och bra är den också! (I rosa då Självklart)




Btw - köpte lite grejer senast på stan, visar imon när jag kommer hem!

confessions of a shopaholic

Nej, inga confiessions här inte, jag älskar bara att shoppa :D
Känner för att åka in till stan och shoppa lite om ngn är på. Bränna lite presentkort maybe? Känner för ngn blus på Raglady? Jaja, får se.

Haha, photosession fears igen!

lilljul, igen?

Avatar, alltså den va sjuukt bra! Älskade den. Fatta endå, det tog fem hela år att animera filmen, och jag förstår det eftersom det var sjukt bra och mycket animering. Shit, vill ha den på blueray nuuu!
Iaf, vi har precis haft en lilljul till, haha med mormor morfar och kusinerna. Jag fick idag :
Biopresentkort på 100 kr
Trippeltång
Logitech mic till datorn
En ettårs prenumeration på tidningen chic!

Hur nöjd som helst idag med, har en julklappsutdelning kvar, sen äre färdigt.

Precis såhär der min iphone ut, love it.


Avatar

Nu sitter jag i biosalongen och bion börjar snart, laaaater.

Tv

Sitter fortfarande och kollar på greys anathomy och sitter fortfarande och stör mig på att det inte går att ladda upp bilder. Så nu är min blogg mer som twitter, stå ut.

Fråga

Vad gillar folk att läsa i bloggan? Vad ska jag ha mer eller mindre av ? Nu får vi undanse bilder eftersom det inte funkar, buhu.

Seatle grace

Nu blire att kolla på grey's anathomy, jag älskar verkligen det programmet, så sjukt bra! Btw så kör jag med korta och många inlägg nu, äre bra ?

julklappar

Alltså jag får damp!
Går inte att ladda upp bilder på datan heller? Aja, då får jag berätta vad jag fick igår.
Iphone 3gs
Rosa moshi skal till iphone
Bra hörlurar till Iphone
Nattlinne från pearl
500 på raglady
300 på hm
100 kr från Linda
Skitsnygg väst i skinn!
Michael Jackson the Collection
Sen fick jag lite mera småprylar, nyckelringar, troll, ansiktsvård grejer och sånt.

Jag är supernöjd!
Men det är inte slut än, har två utdelningar kvar! ;)


Lisette

Idag är det en riktig segdag, gör inget speciellt bara glider omkring sådär. Men såna dagar är också härliga :) what is everybody up to, what is the hot gossip? Citat från mamman i mean girls , haha äslakr henne. Men jag är seriös, vad gör alla? :D

Inte alls nöjd

Som sagt, iPhone är sjukt bra men jag stör mig på att det inte går att ladda upp bilder? Aja. Nu ska släkten ha en liten tunering på Wii , bye!

364

Spelar Wii men lillebror och grubblar över hur man får in bilder i inläggen , ngn som vet? Pasar på att tipsa pm iPhone, det är verkligen grymt bra! Peeps; det är 364 dagar till nästa jul.

•••••••

Fan, jag vill verkligen kunna lägga in bilder, blir inte så kul att bara läsa liksom? Aja, sitter iaf och kollar på den första transformers filmen nu med lillebror, han fick den i julklapp :) seriöst jag gillar dom filmerna skarpt!

Nu äre uppdatering som gäller

Sitter och äter frukost nu, efter en grymt bra jul igår! Det var riktigt mysigt och jag är supernöjd! Idag eller imon, vet inte riktigt, ska vi fira med mormor , morfar och kusinerna! Längtar. Jag har inte fattat hur man lägger upp bilder än med det kommer. Kisssses

Dammit, uppdaterar med min iPhone , man går inte att skriva vanligt, bara i rubriken? Faaaaan

Haha , man måste byta till html låga för att kun skrivA, jag kan leva med det!

mudface

HAHAHA!
Sitter här med min nya mud mask som jag fick. Hahaha, det ser verkligen ut som jag har lera i fejjan? Luktar som det med... Men aja, den var grym när jg gjorde ansiktsbehandlingen på spaat så är säkert det nu med!



Btw ; eftersom jag är som jag är kan jag inte behålla min nya design mer än en vecka, det går bara inte.

julspelet

Detta drog jag hem i årets julspel!


100 :-
Lindt chocklad.
En honungmelon (HAHA)
Något isgrej för ögonen


lilljul

Har precis börjat kvällen med lilljul hos mamma! Snart ska vi äta och spela lite julklapps spel. Idag fick jag detta! :)



Två par converse - rosa och mörkblåa.
Vantar från Canada Goose.
Ansiktsmask från Kristin Florian spa.
Tofflor från Shepard.
Tavla med ett foto, PÅ MIG! (lite ego style men det är lugt asså.)



Sjukt snygg Gore-tex jacka från Peak Performance.

Jag är så himla nöjd! Shit, kan knappt vänta tills torsdag när jag får mer! Och dagen efter där jag får mer igen :D

konsten att bli brun på vintern

Japp, att bli brun på vintern. Man kan ju altid köra med brun utan sol, men det blir ofta fläckigt. Därför kör jag hellre på solarium! Och nu är det dags igen, har tid klockan två så måste dra om en halvtimma, bråttom.

Bild från igår, haha, jag tycker i alla fall att den är lite ball, på ett töntigt sätt, hm.








nöjd

Juste! Glömde helt bort att visa nya gitarren jag köpte igår, så här är den -



Gick på 1100 :-
Riktigt värt det enligt mig eftersom jag behövde en nylonsträngad också!

photosession fears

Håller på att fixa lite med bilder nu som jag och bästa vän nellie tog idag. Vi kallade vår lilla "plåtning" (inte seriöst) pdotosession fears, därav rubriken.


socker

Tjo!
Gosh, det är snö överallt. Fint att sitta inne och kolla ut på det, inte lika härligt att gå ute i det. Men aja, ska inte klaga! Snart ska jag iaf iväg och köpa en ny gitarr! Har ju redan min otroligt fina svarta Fender gitarr, men vill och behöver en nylonsträngad gitarr. Nu kan jag sitta och spela i en timme, efter det är mina fingrar slutkörda, blåsor, och det är inte skönt. Därför köper jag en gitarr som jag kan öva lite mer på. Ja, i alla fall, har på  min min blus från Lisa Sundahl idag, är den inte bara sjukt söt?

Sjukt dåliga bilder, men min kamera är söder så vad kan man göra?


charmigt värre

Godermorgon!
Vaknade ganska nyss, håller på att fixa mig nu. Hela släkten ska iväg och fira morfar som fyller imon! Sitter och lyssnar på fireflyes nu, älskar den!
Haha, bilden är från sista dagen i skolan! (inte skolavslutningen, den var senare på "kvällen"). Evelina, nellie som tittar ut bakom där, jag, johanna och halva cassie. Gillar evelinas min? Oja.


syre


Oooh, jag är förkyld men lycklig. Shopping gör allt bättre, yes!
Nu blire slappkväll framför tvn, med min neseril, mys.



Blus, Lise Sandahl från fiorucci. 500:-



Blus, Saint Tropez från fiorucci. 500:-



Stickad urskön kofta från Monki. 300:-



Tights. De till höger från monki, 50:- (75%). Till höger, Bik Bok, 200:-



Hårinpackning från Loréal, (finns inte att köpa på vanliga affärer, antingen hos frisörer eller på nk hår, där jag köpte den). 200:-

nellies bak luktar gott


Har precis kommit hem från en snabb tur på stan, visar sen vad jag köpte!
Igår blev det iaf bak med nellie. Bakade kolakakor och rock n roll (hette inte riktigt så, men något åt det hållet haha). Det blev så sjukt gott. Nu ska jag upp, ta ett bad och ha lite spa med bland annat ansiktsmask och hårinpckning. BYE


IDAG

Idag va jag på stan, meningen att jag skulle shoppat idag, men blev inte så, sticker in imon och köper ist. Blev iaf dessa två lösöganfransar, gillar det. Nu snackar jag med nellie, vi ska försöka hitta ngt att göra, vill nämligen inte träffa folk idag haha, priva;)
TJaO




TORSDAGSMYS

NU HAR JAG JULLOV! Börjar det med en myskväll med bästavän. Va just nerre och köpte tidning, chocklad, apelsin och marsmellows, mums! Hyrde också en riktig tjejfilm. Soft kväll, imon blire shopping, yes.


outfit

Jag är sjukt glad, imon är det sista dagen i skolan! Så gött att det inte är saaaaant. Detta är dagens outfit då, bilden till vänster haren mobbad pose, men det är lugnt. Har haft en väldigt soft dag idag. Bara skola och snö, ganska jobbigt faktiskt, tog en halvtimma att gå till skolan för att det var så halt. Jag såg inte så smidig ut kan jag tänka mig. Ikväll blire bara att slappa. Hejdåååå och lyssna på Fireflies med Owl city, min nya favoritlåt.




update



Blir antagligen denna kjol från monki på nyår istället, känns som om jag akdrig mera skulle använt den där klänningen om jag köpte, och jag köper hellre ngt jag kan ha användning av.
Jag går på högvarv just nu! Det beror delvis på adrenalinet i astmamedicinen och delvis adrenalinet jag får av att veta att jag ska shoppe myyyyycket i helgen! Så som sagt, jag går verkligen på högvarv.


avslutning?


Metallic Lantern Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

 

Jag hade tänkt att beställa den här till nyår (när jag fått mina pengar), vad tyck? Jag älskar dem iaf :D


ny design + spel på gitarren



Ny design på bloggen! Jag älskar den, tack Jennie! (Länk till henne nere i högra hörnet) Gött, nu slipper jag skämmas för min design :)
Iaf, sitter och spelar gitarr nu. (ignorera min missnöjda min på bilden, jag gillar bara att se ut så, typ). Hey there delilah är det som jag gav mig på igårkväll, nu sitter den nästan, måste säga att det är en helt underbart bra låt! Kul att spela med, men lite trixig, hehe. Ska spela lite mer nu, sen blir det duschen.


HELG I STOCKHOLM



Nu är jag hemma efter en helg i stockholm. Började med att vi flög upp, till lägenheten i gamla stan där jag inprincip direkt började fixa mig för julbordet. Vi åkte alltså upp dit för att vi skulle på julbord på operakällen. Det va ett grymmt bra julbord måste jag säga, förätten va godast, mh hummer! Sen efter julbordet åkte jag ut till min gudfar med familj. Jag sov där en natt ochlekte mycket med mina sjukt söta kusiner (bilderna). Sen drog vi hem och jag bestämmde att jag snart ska upp dit och bo där igen!

NYTT I GARDEROBEN


Jättemysig skjorta med huva från bik bok


Tröja med leopardmönster i huvan från gina tricot

spetströja från gina tricot.

lipbalm som luktar twister fick jag på bik bok när jag köpte skjortan, ring från hm.


Är det bara jag som gillar den nya idol låten, mycket?


IDOLFINAL IKVÄLL!


Tagga!
Jag har alltid varit en liten idolnörd, men senaste har jag slackat efter lite. Men ikväll är jag iaf bänkad framför tv:n! Hoppas verkligen på Erik! Gooooooooooo

LUCIA



Luciatågets tre änglar, johanna, jag , nellie - en vacker syn, eller?

DAGENS


miranda kerr

Dagens vill ha ; balanssinne och en longboard
Dagens köp ; Hudfärgade tights (som gick sönder efter en timma)
Dagens låt ; Life in technicolor ii - Coldplay
Dagens klädels ; Sammetsklänning från stephaniel och klackar från jimmy choo.
Dagens smink ; foundation, mineralpuder, mascara, kajal och concealer.
Dagens frisyr ; Började med utsläppt, sen uppsatt, sen utsläpps, nej jag kan inte bestämma mig.
Dagens händelse ; Nobelllunchen.
Dagens planer ; DUSCHA, HÅRINPACKNING, ANSIKTSMASK (behövs)
Dagens saknad ; långt hår.
Dagens roligaste ; Teaterscenen i aulan, jag johanna och nellie.
Dagens drog ; Heroin.
Dagens dummaste ; Magnus som servistris - spiller allt han håller.
Dagens favorit ; Alla stiligt upklädda killar i kavaj.
Dagens godis ; Fick en liten kick kola av pappa i bilen? Pytte.
Dagens dryck ; Vatten
Dagens läsning ; Luciaversen.
Dagens humor ; Scrubs, alltid.
Dagens ord ; Dammit, jag har fått det på hjärnan.





LISABERG/TIDIGKVÄLL



Tjena mittbena (dagens friss)
Idag har jag varit på jul på liseberg med familjen, mys. Nu sitter jag här med ansiktsmask i ansiktet utan att röra en min för att det inte ska spricka, jag klarar mig inte länge till alltså. Nu ska jag ladda upp inför skola imon genom att kolla på The City, jag älskar det.

HUMOR



Jag och Malin igår. Vi kolla på postkodmiljonären (haha, till vårat försvar va det i paus till ett annat program) och så kom denna fråga. Otroligt rolig enligt mig. Om folk inte fattar så är A mitt slutgiltiga svar, och B Malins, vem hade rätt tror ni?

GÅR PÅ REPEAT

Kent - Vals för satan
"& jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen"


IDOLFINALEN



Erik är i final, det betyder att jag är nöjd! Hade hoppats på Tove också, men Kalle är grym han med! Gah vad jag längtar tills nästa fredag. Någon mer än jag som kommer involvera sig i vilka låtar dom ska sjunga?

+++++++



Jag är grymm, andra morgonbloggen denna veckan. Tröjan är från gina tricot, mer ser man inte. Jag har iaf på mig lite lackliknande leggins. Har inte bestämt mig om jag ska ha jacka+pälsväst eller rosa dunjackan. Eller om jag ska ha högklackat, replaystövlarna eller converse. (Jag saknar mina lårhöga som ligger hos pappa!)
Vad jag kommer att ha på mig beror på hur kallt det är, i vilket fall visar jag vad jag valde sen!
Ha en bra dag i skolan nu. Själv ska man inte vara i skolan mycket, först ska klassen till ungdomsmottagningen, sen har jag kanske en lektion och efter det ska jag till vårdcentralen för att göra ett prickprov, och sen antagligen börja att vaccinera mig mot kvalster (som jag är allergisk mot). Vaccinationen tar över tre år att genomföra så jag kommer att vara upptagen ett tag här framöver. Aja, byebye!

PANIK



Shit, jag har ingen aning om vad ja ska ha på mig på vinteravslutningen, panik! Antingen får jag köpa något nytt, eller ta något jag redan har. Men istället för att lägga pengar på avslutningen lägger jag kanske på dom pengarna tills nyårsoutfitten. Tänkte att jag kunde ha detta på avslutningen, allt är från jimmy choo för hm och finns hemma hos mig ;)
Örhängen, paljettlinne, armband, skinntights och skor, och allt är som sagt från jimmy choo. Funkar det på avslutning?


TIPS



Smoothing Serum från Biolage, finna att köpa på t.ex. NK hårvård.
Köpte det i helgen, redan efter första användningen var inprincip alla mina slitna hårtoppar borta! Den är verkligen superbra och ditt hår ger ett lite glansigt (utan att se fett ut) intryck. Det är nog mitt bästa köp denna månaden eftersom mina toppar var i nödläge.


OPRAH



min lunch, intressant.
Sitter och kollar på Oprah, inte precis mitt favoritprogram men går inget annat bra nu. Jag hatar att vara sjuk, man har fett tråkigt och mår dåligt, och folk önskar att dom är sjuka, gör inte det :s

SJUK



Jag är sjuk idag, blö. Men nu efter tvp alvedon mår jag lite bättre. Ska snart bra mig ner föratt laga lite omelett, om jag orkar äta. Men just nu så lever jag på cola utan kolsyra.

Längtar föresten till pappa kommer hem från New York. Gissa om jag är nyfiken på vad jag får därifrån, han sa att han hade en bra ide ;)