HALLOWEEN



Dålig uppdatering idag , men halloweeeeeeeen!

DEPENDS HÖST NAGELLACK

 

Jag gillar faktiskt dom, fast de två gröna tillhör inte mina favoriter. Jag har 171an och 174an, och dom är grymt snygga. Väldigt suger på 168an måste jag säga, ser faktiskt helt underbar ut. Jag erkänner, jag har blivigt nagelllacks beroende. Men det är sjukt snyggt att matcha naglarna till kläder eller accesoarer, jag gillart.


COULTURE



God jul Lisa.

TRICK OR TREAT



Kom in nyss från en 'bus eller godis' runda med lillebror (bilden). Han va spiderman med jättestora muskler och jag va en jobbig tonåring i rosa mjukisdress, låter kul va.

sss-tark



Hej och hå, träna på.
Nej men nu ska jag bli biff! Och bortse från att jag har målat övet mitt ansikte (lite fjortis jag vet..), det är för erat eget bästa tror mig. Btw så älskar jag min rosa pilatesboll! Den är ball. Lägg märke till att jag bara har en hantel, andra ligger på golvet, för jag kan inte träna min 'svininfluense arm'. Pain.
Peace.

FAIL



Goddermorgning, sovit bra?
Jag har, och det syns på mina naglar, alldeles förstörda.
Så nu blir det väl att måla om dom framför heroes (ofc).
Blir frukost snart med (scramble eggs och bacon, yes).
BYE


VOULU



Hearoes äger allt och alla. Nu ska jag måla ett till lager med blått nagellack och kolla på ett sista avsnitt, sen sova. gööött eller gööött. båda.

WE WANT IT IN PINK



Nu är mjukisdressen på och allra första avsnittet av heroes väntar på mig. Tjingeliiiiiiing ( eller något glamoröst, vet inte )

DIFFERENT

Idag köpte jag två nagellack (de som är på mina naglar, ganska logiskt) och halsduken på bilden. ick också hem trosorna från hm, och nu visar jag jackan som jag köpte förra vecka och aldrig visade. Gillar nagellacken, jag som alltid bara köper massa rosaaktiga, nu fick det bli lite udda.


SUSHITIME+



middagen - i like it.

STAN MED ALMA

Mysig dag! jag är mycket trött nu och ska gå och lägga mig och kolla på heroes. Älskar dig Alma! (om ni undrar så är armen sämre, buhu)







glasögonbilden är naaaaajs.

ALMA




Nu sticker jag in till stan för att träffa Alma, sen drar vi hem till min pappa, lateeeeeeeer.

NIGHTY



(jag är stolt, 12:te inlägget idag. lägg den)

Nu ska jag lägga mig, sjukt trött. Sätter på twilight att somna till. Jag måste också lägga till att denna bilden är inte bra för mig - för perfekt. GODNAAAATT


JAG VILL



Vinternavslutningen?

BRAVO



Jag sörjer djupt nu, bara ungefär tre klunkar kvar i paketet, snyft.

JAG GILLART



Jag vill ha, sjukt ballt. källa : fick av foki och dom kommer från gadget4all

NOT ME



Nu när jag ligger här och vrider mig i plågor (nästan iaf) kännde jag att jag behövde lite uppfriskande, att se den är bilden som kom upp när jag sökte på svininfluensan, gör att det känns faktiskt bättre nu , jag kan inte bli så, hääääärligt. (även fast man inte blir såhär, men uppfriskande)

ILANDS PROBLEM



När jag är sjuk så stör jag mig på småsaker. Just nu får jag ryck på detta, ååååååh, jag känner precis som jag skrivit i fältet. Det är onödigt med sådana här spärrar, de gör det mycket jobbigt för sjuklingar som mig.

VESNAS TÄVLING




Hon ligger även på mina länkar och har gjort det sen jag starta bloggen (absolut sanning).

LAUREN CONRAD HAIR



Sitter och degar framför the hills och försöker pressa i mig det lilla av juicepaketet som finns kvar. 
Älskar laurens frisyrer. Jag håller på att spara mitt hår, sen ska jag börja ha sådana här frisyrer varje dag - längtar. väääääx hår!

I DO



- ett måste

HEROES



Sitter och kollar på heroes nu. Bilder från precis det avsnittet jag kollar på faktiskt.
MILO VENTIMIGLIA (L)

I FEEL PRETTY



sjuk = ruffsigt hår, caramellte, piggelin och ett juicepaket.

HURT

Godmorgon!
Jag är sjuk, ont i kroppen, feber, kan knappt röra den armen jag tog spruta i - jag är alltså inte på topp idag. Men jag kan iaf inte få svininfluensan nu, yeeeeeeees.

SCRUBS



Tjiiina,
Sitter och kollar på scrubs - det är klockrent. Ska antagligen ut med sandra sen, beror på hur jag mår.
Vad ska alla göra ikväll?

+++++++++++++++



Riktigt sugen på detta armbandet från cocoo.se.
Jag älskar rosetter, jag älskar rosa - inte fel med detta då?

THE*PIG*FLUE



God "morgon" bloggen.
Vaknade klockan ett idag, hur soft är inte det? sen gick jag ner och tog vaccinationen mot svininfluensan. Asså jag är ganska svag mo sprutor, men jag måste säga att denna var den värsta, det gjorde sjukt ont! Nu mår jag lite halvkass och det känns som att jag kommer bli sjuk, inte bra. Håll tummarna för att jag inte ska bli!

JULLÄNGTAN



gud, bara för att jag och alma satt och skrev massa texter på jullåtar började jag längta sjukt mycket.

ÄLSKAR LÅTEN



sjukt bra.

MAKEOVER



Gjorde om till sko- och väskhylla. Jag gillart!

SVAR




Tack kanske jag ska börja med att säga. Jag har köpt(fick) den på hm, den är hur skön och snygg som helst så rekommenderar den verkligen! Hoppas du som fråga ser detta nu iaf. Kram!

THE HILLS



Kollar the hills.
Jag älskar det,
Vad tycker ni om det?


SPA



Hemma igen!
En helg fylld av soft helt enkelt. (och caramellte, me like). Fått ansiktsbehandling, ögonbrynsformning, badat, ångbastu med ecalypsodoft (hur härligt som helst), träning och lite mer. Erkänn ni är avensjuka, mahahahah.

STARBUCKS



Ingen har väl missat att starbucks kommer till Sverige. I början av 2010 ska det öppnas ett café på Arlanda, och efter det hoppas jag på att det kommer spridas så det finns runt varje gatuhörn. Någon mer än jag som längtar?


LITTE PINK RIDINGHOOD



Plugget tar kol på mig, suttit hela dagen. Dagens dresscode är min ljusrosa morgonrock, jag känner mig som litte pink ridinghood.

NU STICKER JAG TILL SKOLAN

Ser ut såhär nu när jag sticker. Frisyren är inspirerad härifrån. Mycket snyggare på henne men whatever jag kommer ändå släppa ut håret sen haha! Nu måste jag kila. Ha en bra dag i skolan!


HONEY I'M HOME



Hemma! Blev härliga ljugblåa kläder!
ÅH VI ÄR DE HIMMELSBLÅ!
hinner inte uppdatera nu, plugget kallar.

MALMÖ

IMON DRAR JAG TILL MALMÖ, UNDERBART

FAME



Va på bio idag med malin och nathali, det va sjukt kul. Vi såg fame, gaaah jag gillade den alltså! Sen blev jag kär i han på bilden, asher book, helt underbar.

I'M NOT YOUR TOY

Dagens köp:





Nu tänkte jag lägga uppp massa inlägg direkt på raken, baraför att det är kul och för att jag ska få sagt allt jag vill.

BADBAD

Hej!
Jag har inte skrivit sen jag fyllde år, lägger upp vad jag fick senare, pallar inte nu haha:)

IT'S MY BIRTHDAY


JAG FYLLER ÅR IMON!





MIN DAAAAAAAAAAAAG!

har nyss färgat håret brunt förresten, kommer bilder nån gång haha. Och nu ligger mitt löshår med inpackning för att bli fint, det är nämligen min färg nu, guuutt. Nu ska jag sova snart, man vill ju vakna upp och så är det ens födelsedaaaag!


PLUGGDAG MED NELLIE SYSTER



god eftermiddag!
plugg dag ja som ni ser... Nej men man får ta paus ibland! Nu ska vi typ börja igen, uppdatering bler senare!

JAG BLIR LYCKLIG AV SHOPPING



Detta köpte jag idag:

Over knee stövlar - tiamo, scorett.
"jacka" - monki
strumpor - bikbok
sammets leggings -
bikbok



____________________________________________________

åååh , jag glömde ju skriva vad evelina köpte - shame on meeee! hon köpte snygga fjädergrejer, ett halsband , sjukt snyggt verkligen, och ett par örhängen, örhängerna va dock inte fjädrar utan mtell liksom, också sjukt snygga! puuuuuuuuuusss på henne min VIP!


SHOPPAAAA



tjaaao
sitter här och snackar i tele med nellie, fråga inte varför jag håller mobilen framför munnen, (jag tror inte att jag hör med munnen eller något - man är väl inte dum). Strax ska jag lägga upp bilder från idag när jag va på stan med eve, blev lite snygga grejer där.




NYTT



På tal om ingenting bara sådär så fick jag en ny väska av mormor igår, i like it! Taaaaaaaaack


TANDLÄKAREN



Sitter fortfarande och slappar bara, som ni ser så är det lite förendringar i designen - jag gillar det. Ska i alla fall dra till tandläkaren typ nu, det blir läskigt. Nej, men jag hoppas på tandställning! Önska mig lycka till.


SJUK I HUVET



Goddag!
Idag är jag sjukt, och det är sjukt segt, höhö. Inte gjort så mycket, hjläpt nellie att skaffa blogg. Och designat, jag är en ängel ibland. Nu ska jag sätta mig och läsa ite skvaller tidningar så hörs vi sedan, ha det gött haaaj.

BACK FROM THE DEAD



haaaaaaaj,
Nu är jag tillbaka från en mini bloggpaus - med ny blogg! Jag orkade bara inte sitta vid datorn så mycket, men nu orkar jag igen höhö. Det senaste Har varit bra, mycket plugg. Idag blev man firad av typ halva släkten också, jag fick en rosa stor resväska, geisha ask, liten prydnad, bomull, väska och pengar. Jag har ju sagt att jag vill spara till en moppe, men jag jag får pengar vill jag bara shoppa, men vad ska jag säga - en tjej har sina behov.
Trött som jag är ska jag hoppa isäng nu, ha det bra heejdå! :D



Välkommen till min nya blogg!