byte

Har bytt blogg.

lisettes.devote.se


sway



Stickad tröja från lyle & scott och tights från monki.

Morgonblogga kan jag, men att blogga efter skolan nej det går tydligen inte för sig för mig... Idag blir det till att prova tre stycken till danser! Streetjazz, afro och moderndans. Åh vad jag längtar efter att prova moredndans!

crystalised



Enkel outfit. Tshirt från monki, jeans från bikbok och strumpor från lindex. Ingen märkvärdigt eller? Bara skönt och snyggt.

Som jag har sagt ungefär tusen gånger innan , nu ska jag uppdatera bloggen mycket. Men denna gången börjar det bra i alla fall. En morgon outfit. Pusha på mig med bloggandet nu!

dancing queen



Helt slut. Två dagar fyllda av dans. Jag har kört single ladies dansen om och om igen så jag tillslut ska kunna sätta den klockrent i högklackat. Sen igpr körde jag tre pass på en timma styck, popin, house och Micheal Jackson style. Älskade Micheal Jackson Style! Sjukt kul. Idag körde jag ballet och jazz. Skulle kört Crumpin också men den blev inställd. Imon ska jag bara träna på gymmet, sen på fredag blir det streetjazz, afrodans och moderndans. Känner på mig att jag kommer älska moderndans, men får se, later dudes.

veberöd och shopping

Tjo. Alldeles för dålig uppdatering, jag ör sjukt lat haha orkar inte ens uppdatera. Men jag har faktiskt inte hunnit. Dansat i tre timmar igår, två idag. Iaf, helgen i Skåne hos Lovsia var toppen! Jag hade hur kul som helst, hon är bäst. Blev lite shopping med, ooh jag gillart, rearearearea. Inget fel med det? Samma kläder bara billigare, töntigt att tycka det är fattigt att shoppa på rea.



Båda från monki, 90 ;- styck, sjukt.



Smutsig strumpa som syns på alla bilder men whatever haha.
50;- från gt.
Om inte detta är klipp så vet inte jag?

till bästa

Håller på att fixa det sista för morgondagen, ska nämligen åka upp (ner) till Lovisa! Kommer bli galet kul! Jag har tagit en jättefin bild på min överfulla resväska, men det funkar självklart inte att ladda upp bilder nu bara för det :(
Aja, laater dudes höhö.


jag gillar det





Jag gillar det verkligen! Typ lite tuff stil, men med mjuk sminkning kan det bli riktigt snyggt. Jag älskar T-shirten, på framsidan är den helt vanlig svart, sen spetsen på baksidan, sjukt snyggt alltså.


pumpa

Tjaa. Har inte uppdaterat senaste för jag har inte orkat. Har åkt över hela stan varje dag fram och tillbaka för att kolla massa matcher i Gothia innebandy cup. Det var faktiskt riktigt värt. Idag ska jag städa, packa och träna. Får mitt efterlängtade gymkort idag. Så nu i ett år framåt ska jag träna minst 2 gånger i veckan på gymmet, pluss minst ett pass i veckan. Jag ska klara det! Jag har också slutat äta massa onyttiga saker helt. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv ;)
Man ska inte banta, det är träna sig till en snygg kropp som gäller! Och äta nyttigt då. Mitt nyårslöfte som jag definitivt ska hålla :D


shoppingen från igår



Från Sexy by Sweden, raglady.


30 seconds to mars



Jag började dagen med att ligga och softa och kolla på film. Sen blev det att fixa mig och dra till Alma. Va där ett tag, sen drog vi till stan för att se Gothia invigningen, haha jag älskar sånt. Aja, imon ska jag och alma träääna! Shiiiiiiiiit

shoppingen som glömmdes bort






Detta köpte jag på mellandagsrean, allt är ifrån bik bok, hittade inget annat i ngn affär som jag ville ha.

min stil





Jag måste se den här! så min stil på film haha, älskar såna lite fantasy filmer, som avatar! Iaf, imorse tränade jag hårt. Sen stack jag in till stan för att träffa nellie, blev lite shopping. Sen blev det bio, Alvin and the chipmunks, den va faktiskt så dålig att man måste skratta! Nu sitter jag och kollar på silent library och konstaterar att jag skulle skrikit innan det börjar till och med ;)

löften


new years eve

Hellooo 2010!
Hoppas folk hade kul igår, det hade iaf jag! Bilder kommer lite senare. Blir en kort uppdatering nu för jag ska fixa lite mat och så, laater.